Wat brengt 2020?

20/12/2019

Ook in het nieuwe jaar zijn er naast de lopende projecten ook weer nieuw op te starten projecten. Een kleine greep uit deze projecten.

Wonen aan de Dommel Sint-Michielsgestel
Aan de Dommel in Sint-Michielsgestel komt het prachtige project ‘Wonen aan de Dommel’ bestaande uit 2 markante gebouwen. In De Brenthof (rode gebouw) komen 18 luxe appartementen. In Dommelstaete komen 15 ruime appartementen, 3 luxe appartementen,  18 huurappartementen met daaronder een commerciële plint waarin onder andere een Jumbo en Hema zullen komen. Onder beide gebouwen komt een grote parkeergarage welke plaats biedt voor alle bewoners. Wanneer de sloopwerkzaamheden gereed zijn gaan we zo snel mogelijk starten met het ontgraven van de kelder.

Knauf Insulation Gilze
Samen met Knauf Insulation realiseert Van Schijndel Bouwgroep een nieuw duurzaam warehouse met kantoor in Gilze voor Knauf Insulation. Van Schijndel treedt hierbij zowel als ontwikkelaar op alsmede als bouwer en belegger. De nieuwbouw bestaat uit een warehouse van 4.250m2 en een kantoor van 500m2. In het voorjaar van 2020 zullen we starten met de nieuwbouw. Klik hier voor meer informatie over dit project.

 

loading