Voorinschrijving ’t Veld Geffen gestart

10/04/2024

Aan de zuidoostzijde van Geffen is een nieuw plan in ontwikkeling; ’t Veld
In deze nieuwe woonwijk komen ongeveer 270 woningen geschikt voor vele doelgroepen.

Voorinschrijving
Op woensdag 10 april is de voorinschrijving gestart. Je kunt voorinschrijving starten via de projectwebsite en je voorkeuren op basis van indicatieve prijzen aangeven.
Het formulier sluit op donderdag 18 april 17:00 uur.

Deze fase bestaat uit circa 40 woningen, waaronder een groot aantal tussenwoningen (waaronder starterswoningen), enkele levensloopbestendige tweekappers en een enkele vrijstaande woning. Hiermee maken starters, doorstromers en senioren op de woningmarkt kans op een woning in ’t Veld.

Dit plangebied ligt op een prachtige locatie dicht tegen het buitengebied aan en sluit aan op de al bestaande bebouwing van het dorp. Het wordt een wijk met veel groen waar jong en oud heerlijk kunnen wonen. Er is onder meer ruimte voor startende gezinnen, sociale huur, ouderen die levensloopbestendig willen wonen en voor inwoners die zelf willen bouwen. In deze nieuwe woonwijk komen gefaseerd  ongeveer 270 woningen in een grote diversiteit, voor vele doelgroepen. Het worden verschillende soorten woningen in verschillende prijsklassen en zowel koop- als huurwoningen.

Dit plan wordt ontwikkeld door Van Wanrooij – Van Schijndel Bouw- en Ontwikkelingsmaatschappij B.V.

loading