Heerlijk wonen in ’t Veld – Geffen

16/02/2024

Aan de zuidoostzijde van Geffen is een nieuw plan in ontwikkeling; ’t Veld. In deze nieuwe woonwijk komen gefaseerd ongeveer 270 woningen in een grote diversiteit, voor vele doelgroepen. In de eerste fase gaan circa 40 woningen in verkoop. 

Informatieavond
De gemeente Oss organiseert een informatieavond voor alle belangstellenden. Tijdens deze informatieavond zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om je vragen over het stedenbouwkundig plan en de duurzame maatregelen te beantwoorden. Ook de makelaars zijn deze avond aanwezig om je vrijblijvend te informeren over het woningaanbod en de naderende verkoop.

?  Woensdag 21 februari 2024
⏰  Vanaf 19.00 tot ca. 21.00 uur
?    Multi Functioneel Centrum De Koppellinck, Kloosterstraat 4 te Geffen

Ben je geïnteresseerd in een woning in dit project?
Meld je dan aan voor de project nieuwsbrief en we houden je op de hoogte!

’t Veld – Geffen
Het plangebied ligt op een prachtige locatie dicht tegen het buitengebied aan en sluit aan op de al bestaande bebouwing van het dorp. Het wordt een wijk met veel groen waar jong en oud heerlijk kunnen wonen. Er is onder meer ruimte voor startende gezinnen, sociale huur, ouderen die levensloopbestendig willen wonen en voor inwoners die zelf willen bouwen. In deze nieuwe woonwijk komen gefaseerd  ongeveer 270 woningen in een grote diversiteit, voor vele doelgroepen. Het worden verschillende soorten woningen in verschillende prijsklassen en zowel koop- als huurwoningen.

De eerste fase bestaat uit circa 40 woningen, waaronder een groot aantal tussenwoningen (waaronder starterswoningen), enkele levensloopbestendige tweekappers en een enkele vrijstaande woning. Hiermee maken starters, doorstromers en senioren op de woningmarkt kans op een woning in ’t Veld.

Dit plan wordt ontwikkeld door Van Wanrooij – Van Schijndel Bouw- en Ontwikkelingsmaatschappij B.V.

loading