Prefab bouwen bij Van Schijndel: alles wat je moet weten

25/05/2016

Van Schijndel Bouwgroep is een begrip op het gebied van prefab bouwen. In onze prefab fabriek kunnen we werkelijk alles maken: van een op maat gemaakte dakkapel tot complete gevel- en dakelementen, alles is mogelijk.

Niet uitbesteden

Een groot voordeel van de prefab fabriek van Van Schijndel is dat we de volledige fabricage van begin tot eind zelf uitvoeren. Geen enkel onderdeel wordt uitbesteed, waardoor een snelle levertijd gegarandeerd is, en tijdverlies tot het verleden behoort.

Een van de geheimen achter het uiterst efficiënte constructieproces is Van Schijndels werkvoorbereider, die aangeeft wanneer hij wat precies nodig heeft. Binnenshuis beslissen we vervolgens hoe het bouwproces precies wordt aangepakt, zodat alles op tijd af is.

Van tekenen tot afwerken

Van Schijndel hecht veel waarde aan precisie en snelle levering. Dat begint al bij een gedetailleerde tekening, waarin de wensen van de klant opgenomen zijn. Dankzij deze nauwlettende insteek kan een prefab gebouwdeel just in time geleverd worden.

Hierna stopt onze bijdrage niet. Om er zeker van te zijn dat de prefab producten nog jarenlang meegaan, huren we externe specialisten in om alles perfect af te werken. Denk bijvoorbeeld aan schilderwerk, beglazing en het waterdicht maken van het dak.

Kant en klaar

Ook intern is alles tot in de puntjes verzorgd, want alle materialen worden projectmatig ingekocht. Daardoor zijn klanten verzekerd van hoogwaardige eindproducten, die niet alleen kant en klaar zijn, maar ook speciaal voor hen op maat gemaakt.

Nog een voordeel: letterlijk alles kan gefabriceerd worden. Er is geen uitdaging die Van Schijndel niet aandurft. Benieuwd wat mogelijk is? Neem contact met ons op!

loading