Nieuwe bedrijfshuisvesting? De aandachtspunten!

27/05/2016

De zoektocht naar een nieuwe bedrijfshuisvesting is niet altijd makkelijk. Met behulp van deze vier aandachtspunten en de expertise van Van Schijndel Bouwgroep neemt u echter moeiteloos de hordes op weg naar uw nieuwe bedrijfshuisvesting.

Aandachtspunten: locatie, ruimte, toekomst en uitstraling

Wie op zoek is naar een nieuwe bedrijfshuisvesting, doet er goed aan om te letten op een aantal belangrijke punten. Zo moet u allereerst goed nadenken over de locatie. Is het centrum van de stad handig met het oog op uitstraling en sfeer, of zit u liever in de buurt van uitvalswegen, zodat uw bedrijf goed bereikbaar is?

Daarnaast is ook het aantal vierkante meters belangrijk. Te weinig ruimte is funest, maar een te groot gebouw kopen of huren is zonde. Wees dus bedacht op de behoeftes van het bedrijf, ook met het oog op de lange termijn. Niks is vervelender dan snel weer moeten verhuizen, omdat je geen rekening hebt gehouden met de toekomst.

Tot slot is ook de uitstraling van het nieuwe pand belangrijk, dit moet passen bij uw bedrijf en moet een eigen identiteit in zich hebben.

Meedenken vanaf stap één

Voor expertise op bovenstaande gebieden en nog veel meer kan je vanzelfsprekend terecht bij Van Schijndel Bouwgroep. We staan graag vanaf stap één aan uw zijde. Dankzij onze ruime ervaring in bedrijfshuisvesting weten we waarop we moeten letten. Ons doel? Een ideale match vormen tussen de klant en zijn bedrijfspand.

Voor logistiek en kantoren, kopen of huren

Bedrijfshuisvesting hoeft niet beperkt te zijn tot een kantoorgebouw. Het kan ook bestaan uit een combinatie van verschillende onderdelen. Te denken valt aan een logistiek distributiecentrum met een kantoor, of andere specifieke bedrijfsruimte.

Bij Van Schijndel bestaat de mogelijkheid om een pand te huren, maar u kunt ook zelf eigenaar worden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Van Schijndel biedt? Of heeft u vragen voor ons? Neem vooral contact op. Van Schijndel Bouwgroep staat voor u klaar.

loading