Bouwen in de logistieke sector: onze referenties

20/05/2016

Van Schijndel Bouwgroep heeft door de jaren heen veel samengewerkt met de logistieke sector. Dankzij onze expertise kunnen distributiecentra razendsnel worden gebouwd, volledig volgens de behoeftes én tevredenheid van de klant. Hieronder drie van onze vele logistieke referenties.

Referentie 1: Huisman Group

Voor Huisman Group heeft Van Schijndel vlakbij Nijmegen een logistiek centrum opgeleverd. Op bedrijventerrein Bijsterhuizen in Wijchen prijkt sinds 2007 niet alleen een distributiecentrum van maar liefst 6.700 vierkante meter, maar ook een bijbehorend kantoor met een oppervlak van 1.000 vierkante meter. Thans zijn er al weer ver gevorderde plannen om het bestaande warehouse uit te breiden zodat er eind 2016 een totaal distributiecentrum ontstaat van 12.000 vierkante meter.

Referentie 2: Deka Wijchen

Op hetzelfde bedrijventerrein in Wijchen staat nog een project waar Van Schijndel ontzettend trots op is. Voor investeringsmaatschappij Deka Immobilien is een extra bedrijfshal van ruim 6.000 vierkante meter met dockboards gebouwd, als uitbreiding van de bestaande faciliteiten.

In deze hal is Trek Bikes gevestigd, een van de grootste fietsspecialisten ter wereld. De uitbreiding, die in 2015 in minder dan vier maanden tijd werd gerealiseerd door Van Schijndel, maakt van Wijchen het kloppende hart van Trek Bikes in heel Europa.

Referentie 3: JCL ’s-Heerenberg

Van Schijndel heeft in ’s-Heerenberg voor JCL Logistics in 5 maanden tijd een uitbreiding gerealiseerd van het bestaande distributiecentrum met 16.000 vierkante meter. Door de razendsnelle oplevering van JCL Logistics, een logistiek bedrijf dat wereldwijd goederentransport verricht, in no time kunnen profiteren van de mogelijkheden die het nieuwe distributiecentrum biedt.

Van Schijndel denkt mee!

Van Schijndel bouwt niet alleen razendsnel, maar denkt ook graag mee met klanten. Elk bedrijf is anders, dus elk bedrijf heeft ook andere behoeftes. Door in een vroeg stadium bij de bouwplannen betrokken te zijn, kan Van Schijndel de ervaring in de logistieke sector goed inzetten.

Neem vooral contact met ons op als u op zoek bent naar het distributiecentrum dat bij uw behoeften past. Wij stellen onze jarenlange expertise graag ter beschikking.

loading