Het Slot, op elke verdieping penthouse allure

11/06/2021

Het centrum van Krimpen aan de Lek staat aan de vooravond van een ware metamorfose. Met vier indrukwekkende projecten geeft Van Schijndel Bouwgroep in opdracht van Artica Vastgoedontwikkeling Krimpen aan de Lek een eigentijds woonhart. Het Slot is één van de vier gezichtsbepalende projecten en het sluitstuk van het centrumplan. De bouw van Het Slot is onlangs gestart. Goed nieuws voor Krimpen aan de Lek en goed nieuws voor Van Schijndel.

Het Slot is met zijn twee driehoekige daken een markante verschijning. Opvallend is het ‘open’ karakter van het appartementencomplex dat ontstaat door de indeling van de balkons en de buitenruimtes. Op deze manier zijn alle 13 appartementen gericht op het groen, de riante waterpartij en – niet onbelangrijk – het zuiden. De 13 luxe appartementen variëren van 95m2 tot en met 160m2 en zijn voorzien van buitenruimtes die uiteenlopen van 18m2 tot en met 25m2. De in het oog springende dakconstructie geeft de twee penthouses een fraai hoog plafond. Bovendien gaven de puntdaken ruimte om alle installaties onzichtbaar weg te werken.

Het terrein is bouwrijp, alle 13 appartementen zijn verkocht, de heipalen zijn de grond in en de verfraaiing van het centrum van Krimpen aan de Lek kan zijn volgende fase in.Weer een aansprekend project waar wij met trots aan mogen werken.

loading