Nieuwbouw in het centrum van Geffen

11/06/2020

Familie van der Heijden, bekend van meubelbedrijf ‘Van der Heijden Meubelen’ in het centrum van Geffen heeft besloten om het huidige pand aan de Dorpsstraat te slopen en ervoor in de plaats komen 14 woningen waarvan 4 in de huursector.

In het project komt een tweekapper en 8 patiowoningen.  De tweekapper biedt woonruimte in overvloed en beschikt over een parkeerplaats op de eigen oprit en een garaage. De energiezuinige woningen zijn standaard voorzien van zonnepanelen.
Met de patiowoningen ben je helemaal voorbereid op de toekomst. Wonen en slapen is mogelijk op de begane grond. De eerste verdieping biedt ruimte voor een extra slaapkamer, bergruimte of een hobbykamer. De woningen zijn ook voorzien van zonnepalen en hebben parkeergelegenheid op eigen terrein.

’t Meubelhof wordt een sfeervol en groen hofje met een dorps karakter, passend in het gezellige Geffen. Een ware aanwinst voor het dorp.

Bouwbedrijf G.M. van Rooij zal de nieuwbouw gaan realiseren. De verkoop van de 10 woningen start op vrijdag 12 juni a.s.

 

 

loading