Geffen

De buurt; centraal, groen en gezellig
De 14 woningen van ’t Meubelhof komen te liggen aan de Dorpstraat in het Brabantse Geffen, in een groen hofje midden in het centrum. Je woont hier in een oase van rust, met alle dagelijkse voorzieningen om de hoek. Naast winkels vind je in het dorpscentrum leuke restaurants en cafés. Het dorpsplein wordt in de toekomst opnieuw ingericht, wat hier wonen nog aantrekkelijker maakt.

Geffen staat in de wijde omgeving bekend om het jaarlijkse evenement ‘Effe Noar Geffe’, met gezelligheid en activiteiten voor jong én oud: van live muziek tot kermisattracties en lokale lekkernijen. Dit evenement is kenmerkend voor de levendigheid en fijne sfeer in het dorp. Niet voor nieuws begint het Geffense volkslied met ‘Oh, ’t is hier zo goed’!

De omgeving: natuur én stads gemak binnen handbereik
Geffen is omgeven door mooie afwisselende natuur, zoals poldergebied, de Geffense Bosjes en de Geffense Plas. Even heerlijk de natuur in is hier heel makkelijk mogelijk. Daarnaast is Geffen gunstig gelegen ten opzichte van treinstation Oss-West en het centrum van Oss, waar je met de auto in 10 minuten bent en met de fiets binnen een kwartier.
Zin in een Bossche Bol? Door de goede ontsluiting via de A59 sta je binnen 20 minuten al in het bruisende centrum van ‘s-Hertogenbosch!

Meer info?

Neem vrijblijvend contact op met de makelaar.

Van der Krabben Makelaardij
Kruisstraat 21
5341 HA OSS
0412-63 29 28

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
loading