Start verkoop Zuid op Groen Arnhem

26/05/2020

In Schuytgraaf te Arnhem ontwikkelt Van Wanrooij- Van Schijndel Bouw- en Ontwikkelingsmaatschappij 47 koopwoningen en 35 (sociale) huurwoningen. Schuytgraaf is de jongste wijk van de stad waar duurzaamheid een belangrijk thema is.

De ruime woningen hebben een industriele afwisselende architectuur met betonelementen en metselwerk accenten. Tegelijkertijd vormen de verschillende woningen wel een samenhangend geheel.

Bij de ontwikkeling van de wijk is duurzaamheid al vanaf het begin een belangrijk thema. Onderdeel van dit thema is natuurinclusief bouwen. Hierbij wordt zodanig gebouwd en ingericht dat een bouwwerk bijdraagt aan de lokale biodiversiteit en natuur zijn er bijvoorbeeld nestkastjes voor vleermuizen, huismussen en andere vogels en is er veel groen in de wijk voor vlinders en insecten.

Op vrijdag 29 mei 2020 gaat fase 1 bestaande uit 29 koopwoningen in verkoop. Je kunt je vanaf 15.00 uur online inschrijven voor één of meerdere bouwnummers van je voorkeur. De online inschrijfperiode sluit op 5 juni 2020 om 15.00 uur.

Wil je meer weten over dit prachtige project neem dan een kijkje op de projectpagina.

loading