Sint-Michielsgestel

Sint-Michielsgestel (ruim 28.000 inwoners) is een oer-Brabantse gemeente in de nabijheid van s’-Hertogenbosch. Zowel de kern Sint-Michielsgestel als de mooie omgeving hebben veel te bieden. Totaal telt deze gemeente 81 rijksmonumenten. Zo is de Oude Toren op het plein een bijzonder monument. Hij dateert uit de 15e eeuw en is gerestaureerd in 1936. De locatie van de appartementencomplexen Wonen aan de Dommel is bijzonder fraai tussen de Oude Toren en de Dommel in hartje Sint-Michielsgestel.

Er zijn goede voorzieningen zoals winkels, sportaccommodaties en diverse basisscholen. Voor voortgezet onderwijs is er het Elde College voor VWO, HAVO, VMBO en praktijonderwijs, en er is Gymnasium Beekvliet. Om te shoppen, of om een museum, café, restaurant, bioscoop of theater te bezoeken is het nabijgelegen ’s-Hertogenbosch een heel aantrekkelijke keuze.
Vanuit Wonen aan de Dommel fiets je er in een half uurtje naartoe. Maar ook aan het Petrus Dondersplein kun je je dagelijkse boodschappen doen en een terrasje pakken.

Rondom Sint-Michielsgestel, dat doorsneden wordt door de meanderende rivier de Dommel, liggen monumentale landgoederen te midden van een groot bosrijk gebied dat onderdeel is van Het Groene Woud. Daarnaast ligt vlakbij de fraai gelegen Golfclub de Dommel midden in de bossen.

Meer info?

Neem vrijblijvend contact op met de makelaar.

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX  ‘s-Hertogenbosch
073-612 23 44
nieuwbouw@boumij.nl

Staete Makelaars
Nieuwstraat 41-A
5271 AC Sint-Michielsgestel
073-551 0050
nieuwbouw@staete.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
loading