Vogelhof, fijn wonen in Bladel

Op de hoek van de Specht en de Houtsnip in Bladel worden 12 moderne vrijstaand geschakelde patiowoningen gerealiseerd. In het Vogelhof wordt een rustige woonomgeving gecreëerd. De locatie bevindt zich op loopafstand van alle voorzieningen in het gezellige Bladel.

Elke woning heeft een compleet woonprogramma met een ruime slaapkamer en een luxueuze badkamer op de begane grond. Bovendien is er op de eerste etage ruimte voor extra hobby- of slaapkamers, een extra badkamer, waardoor je de woning naar jouw wensen kunt aanpassen.

Alle nieuwbouwwoningen zijn energiezuinig en onderhoudsarm. Vanuit de woonkamer geniet je van een prachtig uitzicht op de patiotuin, waar je in alle rust kunt ontspannen.

De  patiowoningen liggen op  percelen met oppervlaktes variërend van 179 tot 318 vierkante meter, de gebruiksoppervlakten bedragen 116 tot 126 vierkante meter. Via de dubbele deuren in de woonkamer heb je een prachtig uitzicht op de tuin. Deze moderne patiowoningen in Bladel, ontwikkeld door Van Schijndel Bouwgroep in samenwerking met Areven Vastgoedontwikkeling, bieden comfortabel en stijlvol wonen op een unieke locatie.

 

Impressies

Wilt u op de hoogte blijven?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
loading