Zorgeloos zakendoen dankzij professioneel vastgoedbeheer

31/08/2017

Als ondernemer hebt u een duidelijk doel voor ogen. De een zou het een missie noemen, de ander een kerntaak. Bij Van Schijndel zien we het als ónze missie dat u zich op uw kerntaak kunt richten. Dat doen wij onder andere door full-service vastgoedbeheer aan te bieden aan onze huurders.

Wat u anderen kunt laten doen

Het maakt niet uit wat voor soort bedrijf u heeft, één zaak is zeker: bepaalde faciliteiten kunt u niet zomaar zelf voorzien. Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet. Meer zelfs: u kunt flink wat tijd en geld uitsparen als u bepaalde taken gericht uitbesteedt aan een partner die ze efficiënter en beter kan uitvoeren. Neem nu het onderhoud van uw bedrijfspand: u kunt zelf schoonmaakmedewerkers in dienst nemen, maar doorgaans bent u beter af met een schoonmaakbedrijf. Door de schoonmaak uit te besteden aan een professionele partner, kunt u makkelijk tijdelijk meer of minder hulp inroepen en vertrouwt u het takenpakket toe aan een bedrijf dat van wanten weet. Op die manier krijgt u een beter resultaat én bespaart u. Uiteraard komt er bij het onderhoud van uw bedrijfspand meer kijken dan alleen de schoonmaak.

Een bedrijfspand huren zonder u zorgen te maken over gebouwonderhoud?

Het complete beheer van uw bedrijfspand kunt u eveneens uitbesteden aan een professionele vastgoedbeheerder. Ondernemingen die een bedrijfsgebouw laten bouwen en vervolgens huren bij Van Schijndel Bouwgroep genieten standaard van een compleet vastgoedbeheer. Wij ontfermen ons over de technische eisen, het onderhoud en dergelijke meer, zodat u zich helemaal kunt toeleggen op uw core business.

Samenwerken met Van Schijndel vastgoedbeheer: voordelen

Een samenwerking met de vastgoedbeheerders van Van Schijndel levert u nog meer voordelen op. Zo kunnen wij u doorgaans sneller en beter helpen, precies omdat we als bouwonderneming en verhuurder zo vertrouwd zijn met uw pand, dat we zelf gerealiseerd hebben, en met de inhoud van uw huurcontract. Die korte lijnen doen de prijzen dalen, maar komen ook van pas als u tijdens de looptijd van het huurcontract wil verbouwen. Ons bouwbedrijf kan u namelijk meteen adviseren. Ook is er continue aandacht voor het management van de servicekosten en de coördinatie van de verhuur, zodat u volledig ontzorgd bent. Bij vragen, klachten en storingen garanderen wij een snelle opvolging en heeft u altijd met dezelfde contactpersoon te maken.

loading