Wat houdt kopersbegeleiding precies in?

02/11/2016

Droomt u van een nieuwbouwwoning of -appartement dat helemaal voldoet aan uw wensen? Er is geen betere keuze dan een woning of appartement kopen in een nieuwbouwproject, zodat u zelf de vloeren, de deuren, de keuken, het sanitair … kunt kiezen. Daarvoor kunt u terecht bij onze kopersbegeleider!

Kopersbegeleiding, zegt u?

Van Schijndel Bouwgroep biedt alle particulieren die een woning kopen in een van onze nieuwbouwprojecten vanaf het prille begin kopersbegeleiding. De kopersbegeleider is uw vaste aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Hij is de spil tussen de klant en het uitvoeringsteam. U kunt er met al uw vragen terecht.

Hoe verloopt onze kopersbegeleiding?

KopersbegeleidingZodra u een huis of appartement koopt, maakt de kopersbegeleider een afspraak met u. Tijdens het eerste gesprek helpt de begeleider u met al uw vragen, over bouwkundige en technische zaken, maar evengoed over praktische en financiële aspecten. Bouwen is tenslotte voor de meeste mensen allesbehalve een alledaagse bezigheid, en dus zijn er altijd vragen. Wij beantwoorden ze meteen, zodat u te allen tijde weet hoe het met úw bouwproject staat.

Het gesprek met de kopersbegeleider is eveneens de perfecte gelegenheid om de specifieke wensen van uw toekomstige woning te bespreken. Wilt u graag extra grote tegels of droomt u van een luxueuze keuken of badkamer? Samen bekijken we wat mogelijk is. De kopersbegeleider noteert al uw aanvullende wensen voor de indeling, de afwerking en de materiaalkeuze en onderzoekt wat mogelijk is.

Meer weten?

Interesse voor de ontelbare mogelijkheden van een nieuwbouwhuis met kopersbegeleiding? Blader zeker eens door het aanbod nieuwe appartementen en huizen!

 

loading