Voordelen all-in-one-aanpak voor een complex bouwproject

18/05/2016

Het ideale bouwproject is er één zonder zorgen. Dit lijkt onmogelijk maar door te kiezen voor de all-in-one aanpak van Van Schijndel Bouwgroep wordt het bouwproject van begin tot eind geregeld. Graag zetten we de voordelen op een rijtje.

Samen rond de tafel

Een succesvol bouwproject begint met goed overleg. Het is van belang om, nog voor er  een ontwerp gemaakt wordt, rond de tafel te komen en de ideeën, eisen en wensen van de betrokken partijen goed op papier te zetten, waarna het ontwerp gemaakt kan worden.

Onze ervaring met complexe bouwprojecten zorgt ervoor dat we knelpunten vooraf herkennen, en proactief voorstellen kunnen formuleren om ze op te lossen.

Aanschaf bouwgrond

Heeft u zelf een stuk grond waarop het bouwproject moet verrijzen? Of is er nog geen locatie voor uw bouwproject? Van Schijndel kan hierin ook altijd hulp bieden. Door mee te denken met uw zakelijke behoeftes vinden we samen de perfecte plek.

Het kopen van de grond, het maken van een ontwerp, het aanvragen van de vergunningen  tot en met de realisatie. Van Schijndel Bouwgroep vindt het belangrijk om de klant te ontzorgen.  Hoe meer verantwoordelijkheden we u uit handen kunnen nemen, hoe liever we het hebben.

Ontwikkelen, bouwen, verhuren

Van Schijndel is de ideale partner om het volledige bouwproces in goede banen te leiden. Van het prille begin van de projectontwikkeling tot en met de allerlaatste lik verf. Zelfs na oplevering blijven we betrokken als de klant dat wil, door  als verhuurder op te treden en het pand voor u te beheren.

Van Schijndel biedt dus alles in één. Benieuwd naar deze all-in-one aanpak? Neem vooral contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

loading