Uitbreiding JCL ‘s-Heerenberg

09/02/2021

JCL Logistics tekent huurovereenkomst met van Wanrooij-van Schijndel Vastgoed op DocksNLD te ’s-Heerenberg.

Van Wanrooij- van Schijndel Vastgoed ontwikkelt op het nieuwe bedrijventerrein DocksNLD in ’s-Heerenberg op het bij haar in eigendom zijnde terrein van 50.000 m², een nieuw distributiecentrum van 32.000 m².

JCL ligt direct naast DocksNLD en heeft een huurovereenkomst getekend voor de helft van het nieuwe distributiecentrum. Het stelt hen in staat om hun huidige logistieke centrum uit te breiden tot een totale omvang van ca. 90.000 m2.

JCL Logistics heeft meer dan 40 vestigingen in 7 europese landen en biedt met hun productportfolio Road & Rail, Air & Ocean en Contract Logistics duurzame full-service logistiek voor de gehele supply chain.

Het industriegebied DocksNLD is een modern nieuw bedrijfsterrein van 34 hectare, goed gelegen op de grens tussen Nederland en Duitsland, speciaal gericht op internationaal opererende logistieke bedrijven. DocksNLD biedt volop uitbreidingsmogelijkheden voor logistiek en transport.

De start van de bouw van het nieuwe distributiecentrum is voorzien in het tweede kwartaal van 2021, de uitvoering is in handen van Bouwbedrijf van Schijndel. De verwachtte oplevering vindt plaats in het tweede kwartaal van 2022.

De helft van het distributiecentrum, bestaande uit ca 16.000 m2 warehouse, ca 1000 m2 entresolvloer en ca 425 m2 kantoor is nog te huur.

De verhuur hiervan is in handen van Cushman & Wakefield voor informatie kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 088-199 8008.

loading