Start bouw Parcfontaine Eindhoven in september

24/07/2017

In september zal Bouwbedrijf van Schijndel in opdracht van Parkcity (samenwerking tussen Bouwbedrijf van Schijndel en BAN Bouw uit Nuenen) starten met de bouw van Parcfontaine in Eindhoven.

Parc Fontaine bestaat uit 3 modern vormgegeven torens met witte gevels en ruime balkons met uitzicht op het Stadswandelpark. De appartementen en penthouses hebben een grote variatie in prijsklasse en woonoppervlak, variërend van 80 tot 260 m2. Niet alleen de mooie locatie met zicht op het Stadswandelpark is een groot pluspunt; ook de grote variatie aan types valt goed in de smaak. In totaal waren er maar liefst 14 types waar kopers hun keuze uit konden maken. Inmiddels is ruim 85% van het project verkocht.  Daarmee bieden we als het ware maatwerk appartementen aan, wat ook helemaal past bij het exclusieve karakter van wonen in Parc Fontaine.”, zo verklaren de verkopende en verhurende makelaars van Van Santvoort Makelaars en ERA vb&t makelaars. Veel van de toekomstige bewoners hebben een binding met Stratum, bijvoorbeeld doordat ze er vroeger gewoond hebben.

De 3 torens zijn met elkaar verbonden middels een ruime parkeergarage, waar zich ook de bergingen bevinden. Er is 1 toren beschikbaar voor de verhuur en 1 met alleen maar koopappartementen. De middelste toren wordt een combinatie van koop en huur.

Voor meer informatie en het huidige aanbod kunt u kijken op www.parcfontaine.nl

loading