Rijkskantoor Utrecht in gebruik genomen

25/11/2019

Onlangs is het nieuwe rijkskantoor van de Belastingdienst aan de Graadt van Roggenweg in Utrecht in gebruik genomen. Bouwbedrijf van Schijndel heeft deze 1e fase van de herinrichting in opdracht van Rijksvastgoedbedrijf uitgevoerd. Dit project hebben we samen met onze bouwteampartners Kemkens en van Zandvoort geacquireerd en gerealiseerd en tot volle tevredenheid van onze opdrachtgever opgeleverd.

In de eerste fase zijn op de begane grond diverse spreekkamers gerealiseerd voor de klantendienst. In de grote centrale hal zijn 5 spreekkamers en een backoffice gerealiseerd.

Het project is bio-based gerealiseerd. Bio-based gaat nog een stukje verder dan circulair/ duurzaam bouwen. Alle materialen die bij Bio-Based gebruikt worden, dienen circulair te zijn maar nog belangrijker is dat de materialen snel weer uit zichzelf in de natuur te verkrijgen zijn. Ook moest er voldaan worden aan strenge geluidseisen. Voor een extra akoestisch comfort zijn er akoestische tegels tegen de wand geplaatst.

Het project moest binnen een korte tijd gerealiseerd zijn. Door het samenwerken met vaste bouwpartners hebben we het project binnen de gestelde tijd naar volle tevredenheid van de opdrachtgever opgeleverd.

loading