Opgeleverde projecten

20/12/2019

Het einde van het jaar is in zicht. Een mooi moment om even terug te blikken op een aantal projecten die het afgelopen half jaar zijn opgeleverd.

Willemsbuiten Tilburg
In het project Willemsbuiten zijn de laatste 36 woningen in de zomer opgeleverd. Nadat we al twee eerdere fases hebben gerealiseerd was dit de laatste fase in Willemsbuiten voor ons. We hebben de woningen in opdracht van BPD gerealiseerd. De woningen zijn identiek aan de eerdere fases met uitzondering van 23 woningen. Deze woningen zijn gebouwd in koloniale stijl met een veranda aan de voorzijde.

 

 

De Oorsprong fase 3 Geffen
In De Oorsprong in Geffen zijn in september de 12 woningen van fase 3 is opgeleverd. Fase 3 bestaat uit 6 vrijstaande woningen, 2 tweekappers en 4 rijwoningen. Inmiddels zijn we ook gestart met fase 4 van dit project. In totaal zijn er 46 woningen gerealiseerd. Bouwbedrijf van Rooij heeft al deze woningen in opdracht van Janssen de Jong gerealiseerd. Een project waar wij als Geffense aannemer trots op zijn.

 

 

Parkeergarage Emmapassage
Eind november is het nieuwe gedeelte van het parkeerdek van de Emmapassage in Tilburg feestelijk geopend. De vernieuwing van de parkeergarage is de tweede fase van het gehele centrumplan. Een elektrische auto ‘knipte’ symbolisch het lint door. Ook konden de genodigden een kijkje nemen in het eerste deel van de nieuwe winkelstraat. Bouwcombinatie Van de Ven- Van Schijndel (samenwerking tussen Van de Ven Tilburg en Bouwbedrijf van Schijndel) realiseert deze bouw in opdracht van Wereldhave.

Het voormalig overdekte winkelcentrum wordt getransformeerd tot een open winkelstraat met zeer hoogwaardige uitstraling. De nieuwe Emmapassage wordt verbonden met de Heuvelstraat door een geheel nieuwe winkelstraat, genoemd Frederikstraat, te realiseren met daarboven 170 appartementen. Inmiddels is de bouwcombinatie gestart de sloopwerkzaamheden ten behoeve van de nieuwe Frederikstraat. De verwachting is dat het gehele project in 2021 wordt opgeleverd.

Na afloop van de opening werd er afscheid genomen van Belinde Bakker, Director Strategic projects bij Wereldhave. Belinde Bakker is één van de initiatiefnemers van het nieuwe KernWinkelGebied.

Als Van Schijndel Bouwgroep willen wij haar dan ook bedanken voor haar tomeloze inzet, enthousiasme en daadkracht welke heeft bijgedragen aan de geleverde prestatie tot nu toe.

loading