Opgeleverde projecten

04/10/2021

De huizenmarkt is booming, ook wij hebben weer een aantal mooie woningen en appartementen opgeleverd aan de nieuwe bewoners.

De Waterlelie, Krimpen aan de Lek
In het centrum van Krimpen aan de Lek hebben we weer een project opgeleverd, welke we realiseren in opdracht van Artica Vastgoedontwikkeling. De Waterlelie, een mooi project aan het water, bestaande uit 22 appartementen en ligt achter de stadswoningen welke we ook aan het realiseren zijn. De riante appartementen hebben een zonnig balkon, een eigen binnentuin en een prachtig uitzicht. De kopers hebben voor de vakantie de sleutel ontvangen.

 

Korenkwartier, Moergestel
Bouwbedrijf G.M. van Rooij heeft in Moergestel 12 woningen gerealiseerd in het project Korenkwartier. De woningen zijn gerealiseerd in opdracht van Janssen de Jong Projectontwikkeling. Deze woningen zijn geheel gasloos en energieneutraal uitgevoerd.

 

Jumbo Dongen
De Jumbo Supermarkt in Dongen is in opdracht van Stroombeek Vastgoed door Bouwbedrijf van Schijndel flink uitgebreid en heeft een hele metamorfose ondergaan. De supermarkt heeft na de uitbreiding een oppervlakte van 2800m2. Geheel verduurzaamd en klaar voor de toekomst. Voor de vakantie is de winkel opgeleverd en Jumbo gaat de winkel nu verder inrichten conform het laatste Jumbo concept. Een plaatje waar we zowel als ontwikkelaar, bouwer en als eigenaar enorm trots op zijn.

 

 

loading