Nieuwe Projecten

04/10/2021

Ook zijn we weer met mooie nieuwe projecten opgestart.

DFDS Wijchen
Op Bijsterhuizen heeft Ontwikkelcombinatie Bijsterhuizen (samenwerking Van Schijndel Bouwgroep en Van de Ven Veghel) een logistiek centrum ontwikkeld voor DFDS/ Huisman Wijchen. Huisman Logistics is al jaren een vaste huurder en onlangs onderdeel geworden van het grote DFDS. Na de overname van DFDS heeft Huisman de koers op groei ingezet. Op het naastgelegen perceel komt een nieuw warehouse van 12.000m2 en een kantoor van 500m2. De oplevering staat gepland voor het vierde kwartaal van dit jaar.

Rijnvliet Oost, Leidsche Rijn Utrecht
In Leidsche Rijn, Utrecht is gestart met de bouw van 198 appartementen in opdracht van Van Wanrooij Projectontwikkeling. Een prachtig project met appartementen die geschikt zijn voor een breed publiek. Het gebouw vormt de entree van de wijk Rijnvliet met een groene en waterrijke omgeving aan de oostkant van Leidsche Rijn.

 

 

’t Meubelhof, Geffen
Bouwbedrijf G.M. van Rooij is in opdracht van Van der Heijden gestart met de bouw van ’t Meubelhof, een project bestaande uit 14 woningen in het centrum van Geffen. Voor de vakantie is de sloop van het oude pand van de meubelzaak van familie Van der Heijden afgerond. Na de vakantie zijn we gestart met het bouwrijp maken. Er wordt een bouwweg aangelegd, die straks plaats zal maken voor de definitieve. Na de aanleg van de riolering en de nutsvoorzieningen zal de bouw van de woningen starten en heeft Geffen er straks een woonparel in het centrum bij.

Uitbreiding JCL Logistics ‘s-Heerenberg
Onlangs zijn we gestart met de uitbreiding van JCL Logistics in ‘s-Heerenberg. Op het nieuwe bedrijventerrein DocksNLD heeft Van Wanrooij- Van Schijndel Vastgoed een nieuw distributiecentrum ontwikkeld van 32.000m2, JCL zal hiervan 1 unit van circa 17.000m2 huren. De verwachte oplevering van het distributiecentrum is het tweede kwartaal van 2022. Voor unit 2 zijn we nog op zoek naar een gebruiker, voor meer informatie kan je contact opnemen met Cushman & Wakefield via het telefoonnummer 088-199 8008.

loading