Opening winkelcentrum Wagnerplein

05/03/2018

Op donderdag 1 maart j.l. is het nieuwe gedeelte van het winkelcentrum Wagnerplein in Tilburg symbolisch verbonden met het reeds bestaande, drastisch opgeknapte winkelcentrum.

Wethouder Mario Jacobs van de gemeente Tilburg en Carl Smeets van BPD knipten samen een lint door waarmee de uitbreiding aan de zuidzijde is verbonden aan het reeds bestaande winkelcentrum.

Het winkelcentrum is met  4.000m2 vergroot naar ruim 10.000m2. Action, Zeeman en Domino’s Pizza hebben inmiddels hun intrek genomen in het nieuwe winkelcentrum. Het bestaande gedeelte is zowel aan de binnenkant als buitenkant opgeknapt.

De oplevering van de huurappartementen aan WonenBreburg vindt  medio april plaats. In totaal worden er boven het winkelcentrum 43 huurappartementen gerealiseerd.

Tegenover het nieuwe winkelcentrum wordt volop gebouwd aan de Bristol en de nieuwe bibliotheek met daarin het Ronde Tafelhuis en de Stadswinkel. Het winkelcentrum en de bibliotheek  worden door Bouw- en ontwikkelcombinatie Wagnerplein (bestaande uit Bouwbedrijf van de Ven uit Veghel en Van Schijndel Bouwgroep)  in opdracht van BPD gerealiseerd.

Het winkelcentrum vormt een mooie plek in Tilburg Noord. In het voorjaar zullen de winkeliers het winkelcentrum nog feestelijk openen.

loading