Indoor Brabant – The Dutch Masters 2018

06/03/2018

Van Schijndel is al jaren een vaste sponsor van Indoor Brabant – The Dutch Masters 2018. Dit grote evenement vindt plaats van 8 tot en met 11 maart 2018 in de Brabanthallen in Den Bosch.

Eén van de spannendste wedstrijden is ongetwijfelde de Van Schijndel- Derby. Die vindt plaats op zaterdag 10 maart 2018 en is live te volgen op Omroep Brabant vanaf 18.45 uur met commentaar van Piet Raijmakers senior.

Passie voor de springsport

Als echte paardenliefhebbers heeft familie Van Schijndel oog voor alle onderdelen van de paardensport. Toch ligt hun echte passie bij de springsport. Het familiebedrijf heeft al jaren een hechte band met familie Raijmakers, die furore maakte met Piet Raijmakers senior en nu floreert met Piet junior aan het roer.

Hoofdsponsor Indoor Brabant- The Dutch Masters 2018

Ook in de toekomst zal Van Schijndel bouwgroep hoofdsponsor blijven van Indoor Brabant, aldus Gerard van Schijndel:

“Wij doen liever één ding goed dan tien half. Wat we hebben, willen we dus koesteren. Dat geldt ook voor onze sponsoring van Stal Raijmakers en Indoor Brabant, maar net zo goed voor ons bedrijf. We investeren in langetermijnrelaties en leiden een groot deel van ons personeel zelf op”. Dat verklaart meteen waarom veel medewerkers al 25 of zelfs 40 jaar bij Van Schijndel in dienst zijn. “Dat zijn mensen die stuk voor stuk een Van Schijndel- hart hebben, en die wij dus moeten koesteren.”.

Mocht je meer willen weten over Indoor Brabant – The Dutch Masters 2018 surf dan naar de site waar u het volledig programma kunt raadplegen.

 

loading