Zo ontzorgt Van Schijndel u tijdens een bouwproject

27/07/2016

Van Schijndel Bouwgroep behandelt bouwprojecten werkelijk van a tot z. Daardoor kunnen wij u ontzorgen én uiteindelijk een beter project opleveren.

1. Ontzorgen van ontwikkeling tot verhuur

Van Schijndel Bouwgroep staat in voor zowel de ontwikkeling, bouw, verhuur als het beheer van bouwprojecten. Bij al die activiteiten staat één ding voorop: een tevreden klant, die we graag ontzorgen.

Doordat we ons niet beperken tot één aspect, maar het hele proces voor onze rekening kunnen nemen, zijn we in staat om op korte termijn complexe projecten te ontwikkelen en te realiseren.

Van Schijndel ontzorgt u2. Actief meedenken is ook ontzorgen

Bij de ontwikkeling en realisatie van een bouwproject moeten er heel wat knopen doorgehakt worden. Breek daar vooral uw hoofd niet over. We geven u altijd alle nodige informatie en adviseren u graag om tot de beste keuze te komen. Actief met u meedenken is onze tweede natuur!

3. Locatiestudie

Ook de locatiestudie nemen we met plezier voor onze rekening. Dat betekent dat we, uiteraard in samenspraak, nagaan wat de meest geschikte locatie is voor uw specifieke bouwproject. Wil u bouwen op eigen grond, op een perceel dat u op het oog hebt maar nog moet verwerven, of op een terrein dat eigendom is van ons? We gaan altijd na welke locatie het best aansluit bij uw wensen. Ook op die manier ontzorgen we u als opdrachtgever.

4. Alle gegevens samenbrengen in een BIM

ontzorgenIn onze organisatie passen we bij almaar meer projecten het Bouw Informatie Model (BIM) toe. Dat betekent dat we digitale 3D-modellen ontwerpen, waarin alle betrokken partijen hun gegevens samenbrengen.

Op die manier krijgen we niet alleen een duidelijk beeld van hoe de bouwkundige delen in elkaar passen, we creëren ook een centraal verzamelpunt voor alle belangrijke informatie over bijvoorbeeld afmetingen, kosten en onderhoud. Zo kunnen we eventuele bottlenecks en bouwfouten ontdekken nog voor ze zich in werkelijkheid voordoen.

5. Korte communicatielijnen en transparantie

Al weken niks van je bouwfirma vernomen? Onmogelijk met Van Schijndel! Wij houden de communicatielijnen namelijk graag kort en direct. Openheid en transparantie zijn dan ook troef bij ons. U bent dus altijd perfect op de hoogte van hoe uw bouwproject vordert.

loading