Onlangs opgeleverd in Tilburg

20/07/2018

In het eerste half jaar hebben we vele mooie projecten op mogen leveren, onderstaand een selectie van deze projecten.

Primark in Tilburg is onlangs geopend. Met 4.900m2 winkeloppervlakte behoort deze Primark vestiging tot de top 5 van Nederland. Primark Tilburg is door Van Schijndel Bouwgroep in combinatie met Van de Ven Bouw en Ontwikkeling uit Tilburg ontwikkeld en geeraliseerd in nauwe samenwerking met de gemeente Tilburg. Een project waar we trots op zijn.

Primark

In Tilburg is ook het winkelcentrum Wagnerplein compleet vernieuwd door Bouwbedrijf van Schijndel in samenwerking met Bouwbedrijf L. van de Ven uit Veghel. Initiatiefnemer en ontwikkelaar BPD heeft in samenwerking met Bouwcombinatie Wagnerplein, bestaande uit Van Schijndel Bouwgroep en Bouwbedrijf L. van de Ven uit Veghel, het project in een bouwteam gerealiseerd. Het bijzondere aan deze samenwerking is dat Bouwcombinatie Wagnerplein het risico van de afzet van de commerciële ruimten voor haar rekening heeft genomen. Het huidige winkelcentrum is vergroot en boven de winkels zijn 43 huurappartementen voor WonenBreburg gerealiseerd. De nieuwbouw van de bibliotheek met daarin het Ronde Tafelhuis en de Stadswinkel is ook door van Bouwcombinatie Wagnerplein gerealiseerd. Alle betrokken partijen en omwonenden zijn blij met het nieuwe winkelcentrum.

Bibliotheek Wagnerplein

In Tilburg staat nog veel meer te gebeuren. Wil je alle ontwikkelingen volgen? Neem dan een kijk je op www.toftilburg.nl. 

 

 

loading