Nieuwe projecten

21/07/2020

Waar projecten eindigen, starten er ook weer mooie nieuwe projecten op. Hierbij een kleine greep uit de projecten waar Bouwbedrijf van Schijndel onlangs is begonnen of binnenkort gaat starten.

IJsselstein
Onlangs zijn we in IJsstelstein gestart met fase 2 van het centrumplan. In de tweede fase worden 11 luxe appartementen en commerciële ruimte gerealiseerd. In de commerciële ruimte zal een horecagelegenheid komen met een ruim terras aan het water met uitzicht op de molen.

Krimpen aan de Lek
In Krimpen aan de Lek zijn we gestart met het project ‘De Waterlelie”, 22 appartementen aan het water. Ook zullen we daar binnenkort starten met het project ‘De Herenhuizen’, bestaande uit 8 stadswoningen. Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan een kijkje op de projectwebsite.

Knauf Insulation Gilze
Ook zijn we gestart met de realisatie van de nieuwe hoofdlocatie van Knauf Insulation in Gilze. Hier wordt een warehouse van circa 4.250m2 met een kantoorfaciliteit van 500m2 gerealiseerd. Vanuit deze locatie gaat Knauf de Benelux bevoorraden. Van Schijndel Bouwgroep heeft hiervoor de rol van ontwikkelaar, bouwer en eindbelegger.

Wonen aan de Dommel Sint-Michielsgestel
In Sint-Michielsgestel zijn we gestart met de bouw van het project Wonen aan de Dommel. Een prachtig project bestaande uit De Brenthof en Dommelstaete.  Het project bestaat in totaal uit 36 koopappartementen en 19 huurappartementen. De appartementen zijn gelegen in het hart van Sint-Michielsgestel met veel uitzicht over rivier De Dommel. Onder de appartementen komen commerciële ruimten met onder andere de Hema en een Jumbo supermarkt.

 

 

loading