Diverse projecten opgeleverd

24/07/2020

Begin dit jaar zijn de appartementen van het prachtige project Parc Fontaine in Eindhoven opgeleverd. Dit project wat in het Stadswandelpark van Eindhoven ligt, is zeker de moeite waard om eens langs te rijden. De luxe appartementen zijn in opdracht van Parkcity (samenwerking BAN Bouw en Van Schijndel Bouwgroep) gerealiseerd.

Sluisstraat Veghel
In Veghel zijn de 33 woningen van het project Sluisstraat opgeleverd. Van Schijndel heeft deze woningen in opdracht van Van Wanrooij- Van Schijndel Bouw- en Ontwikkelingsmaatschappij gerealiseerd.

De Vechtanjer Ommen
Door de oplevering van De Vechtanjer heeft Hanzestad Ommen weer een prachtig centrum. De Vechtanjer is voorlopig het laatste project wat Van Schijndel Bouwgroep in opdracht van Artica Vastgoedontwikkeling heeft gerealiseerd in Ommen. Zeker de moeite waard om met mooi weer eens die kant op te rijden en een rondje te maken langs de nieuwe Hema,, het Marktgebouw, De Driesprong, het horeca Paviljoen en de appartementen aan de Vechtkade en Vechtanjer. Allemaal projecten die in de afgelopen jaren door mensen van Van Schijndel Bouwgroep in samenwerking met onze bouwpartners zijn gerealiseerd.

Horzak Hoeve I Oss
In het project Horzak Hoeve I in Oss zijn onlangs in navolging op de woningen de appartementen opgeleverd. In totaal zijn er 24 huurwoningen en 39 huurappartementen gerealiseerd in opdracht van woningcorporatie BrabantWonen. De fraaie architectuur is een ontwerp van VFO Architects uit Eindhoven. Het gehele project is gasloos uitgevoerd en hiermee het eerste gasloze project in de wijk. Het is prachtig geworden.

Wij wensen alle bewoners veel geluk in hun nieuwe woning.

Nunner Logistics Helmond
In maart is het distributiecentrum van Nunner Logistics opgeleverd en in juni het nieuwe werkelijk prachtige hoofdkantoor. De nieuwbouw bestond uit 15.000m2 logistiek centrum en 2.000m2 kantoorruimte.
De strakke planning en het bijzonder hoge afwerkingsniveau was een hele uitdaging, maar het is een prachtig project geworden.

VUE Bioscoop Nijmegen
Komende week wordt de verbouwing van de VUE Bioscoop in Nijmegen, wat in opdracht van ACE Holland is gerealiseerd, opgeleverd. Door de goede samenwerking en strakke planning kunnen we de bouw eerder dan gepland opleveren. Hierna zal VUE starten met de afbouw van de 8 nieuwe zalen welke straks ruimte bieden aan ruim 800 zitplaatsen. Technisch was het project een hele uitdaging aangezien het midden in de stad is waarbij de nieuwe zalen tussen de bestaande funderingen van de bovengelegen gebouwen is gerealiseerd. Aan het einde van het jaar wil de bioscoop haar deuren openen voor het publiek.

Wij danken iedereen voor de fijne samenwerking en het in ons gesteld vertrouwen.

loading