Nieuwe opdrachten

20/07/2018

Waar projecten zijn opgeleverd starten er uiteraard ook weer nieuwe projecten, een selectie hiervan is hieronder te lezen.

In opdracht van Janssen de Jong realisereerden wij reeds fase 1 en 2 en hebben we nu opdracht voor  fase 3 van De Oorsprong in Geffen. Deze fase bestaat uit 6 vrijstaande woningen, 2 twee-onder-éénkapwoningen en 4 rijwoningen. Deze woningen zijn allemaal verkocht en we gaan starten met de bouw.

Middels een aanbesteding hebben we van Brabant Wonen opdracht gekregen voor de realisatie van het project “De Tweeling” in woonwijk De Horzak in Oss. De Tweeling bestaat uit 2 vrijwel identieke gebouwen met daarin 44 huurappartementen. Daarnaast hebben we van Brabant Wonen opdracht gekregen voor nog een project in De Horzak bestaande uit 39 appartementen en 24 woningen, deze woningen worden gerealiseerd als “nul-op-de-meter” woningen, een woning die zelf door bijvoorbeeld een warmtepomp, zonnepanelen en hoogwaardige isolatie, jaarlijks voldoende energie opwekt voor een gemiddeld jaarverbruik aan energie.

Van BPD hebben we opdracht gekregen voor de realisatie van 32 woningen in het project “Het Buiten” in Vught. Naast het prachtige en bijzondere ontwerp van Mulleners en Mulleners Architecten uit Haarlem is het project ook duurzaam ontwikkeld. Dit project zal dan ook volgens de BENG- eisen worden gebouwd. BENG wil zeggen: Bijna Energie Neutraal Gebouw. Hierbij worden drie eisen gesteld aan de energiezuinigheid van het gebouw; minder energiebehoefte door goede isolatie, minder energieverbruik door zuinige installaties en juist meer gebruik van hernieuwbare energie zoals PV- panelen.

Kortom nieuwe en mooie uitdagingen genoeg waar we veel zin in hebben.

loading