Nieuwbouw kantoor en warehouse My Jewellery in ’s-Hertogenbosch

02/12/2022

Vrijdag 2 december 2022, een officieel fotomoment met My-Jewellery, Intervest, Laride en Bouwbedrijf van Schijndel B.V., bij de onthulling van het reclamebord bij de nieuwbouw.

Bouwbedrijf van Schijndel realiseert voor Intervest langs de Rietveldenweg een nieuw kantoor en warehouse. Het kantoor is 650m2 groot en bestaat uit twee verdiepingen. Het warehouse is 9000m2 groot en voor de distributie van de goederen worden er 9 stuks laaddocks in de voorgevel opgenomen. In het warehouse wordt tevens een mezzaninevloer aangebracht, waar diverse werkplekken worden gecreëerd. Het warehouse wordt voorzien van een supervlakke bedrijfsvloer.

Het kantoor en warehouse bestaat uit een paalfundering, staalconstructie, stalen dakplaten/gevelkleding, geisoleerde prefab plintplaten, kanaalplaatvloeren en aluminium vliesgevels.

Voor het warehouse wordt een laadkuil aangebracht en voor de personenwagens wordt een parkeerterrein met asfalt- en klinkerbestrating aangebracht. Rondom het kantoor/warehouse wordt een gaas- en spijlenhekwerk met diverse poorten aangebracht.

Het project wordt als een BREEAM Excellent project gerealiseerd en wordt half april 2023 opgeleverd. 

loading