Modern logistiek centrum van 34.500 m2 opgeleverd in ’s-Heerenberg

01/12/2022

Op woensdag 30 november is het nieuwe moderne warehouse van ruim 34.500 m2 gelegen op het bedrijventerrein DocksNLD aan de Transportweg in ’s-Heerenberg opgeleverd aan JCL Logistics Benelux. In het bijzijn van alle werknemers van JCL is door Geert Schuurmans, manager projectontwikkeling, namens In Monte Investments symbolisch de sleutel overgedragen aan algemeen directeur Bert de Vries van JCL Logistics Benelux.

Het duurzame, toekomstbestendige warehouse van 34.500 m2  beschikt over het BREEAM Good-certificaat. Naast energiemonitoring en verbruiksoptimalisatie worden ook aspecten als binnenklimaat, ventilatie en licht serieus genomen. Een gezonde werkomgeving is immers beter voor het welzijn van de medewerkers.

In Monte Investments, een samenwerkingsverband tussen Van Schijndel Bouwgroep en Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling uit Geffen, ontwikkelde de uitbreiding en Bouwbedrijf Van Schijndel heeft de gehele bouw voor haar rekening genomen. Een goed doordacht totaalconcept.

JCL Logistics Benelux, onderdeel uitmakend van JCL Group met het hoofdkantoor in Zwitserland, is gespecialiseerd in de distributie en warehousing van gerenommeerde fietsmerken, chemische industrie en hightech. Buiten deze activiteiten is JCL actief in de totale logistieke supply chain voor automotive, furniture en beverages industrie.

Het logistiek centrum is verkocht aan M&G Real Estate, een internationale vastgoedbelegger.

 

loading