Welkom op de Nationale Open Huizen Route op 1 april 2017

07/03/2017

Twee keer per jaar bieden makelaars en ontwikkelaars potentiele woningkopers de mogelijkheid om zonder afspraak een kijkje nemen in te koop staande woningen. Op 1 april 2017 is het weer Nationale Open Huizen Route en kunt u in het hele land vrijblijvend woningen bezoeken. Ook Van Schijndel heet u welkom in hun woningbouwprojecten.

Open Huizen Dag 2017

Wanneer u op zoek bent naar een nieuw huis of appartement, moet u een afspraak maken voor de bezichtiging met de makelaar. Op de Open Huizen Dag gaat het allemaal veel makkelijker en is het  laagdrempelig. U stippelt vooraf een route uit met de nieuwbouwprojecten en woningen die u graag wilt bezoeken. Op de dag zelf belt u aan bij de open huizen van uw keuze en wordt u met veel plezier rondgeleid door de bewoners of een makelaar

Nieuwbouwwoningen ontdekken

Open Huizen Route 2017Van Schijndel ontwikkelt en bouwt hoogwaardige nieuwbouwprojecten op tal van locaties. Tijdens de Nationale Open Huizen Route bent u dan ook van harte welkom om de beschikbare woningen en appartementen van Van Schijndel vrijblijvend te bezoeken.

Het gaat om woningen in:

Met een nieuwbouwwoning of -appartement van Van Schijndel kunt u altijd rekenen op een hoogwaardige afwerking tot in de details. En met de Woningborg Garantie hoeft u zich geen zorgen te maken, want alle onderdelen in uw appartement of woning zijn verzekerd voor een periode van vijf jaar!

loading