Indoor Brabant 2017

21/02/2017

Van Schijndel is al jaren een vaste sponsor van Indoor Brabant. Dit grote evenement vindt plaats van 9 tot en met 12 maart 2017 in de Brabanthallen in Den Bosch.

Eén van de spannendste wedstrijden is ongetwijfeld de Van Schijndel-derby. Die vindt plaats op zaterdag 11 maart 2017 en is live te volgen op Omroep Brabant vanaf 18.45 uur met commentaar van Piet Raijmakers senior.

Passie voor de springsport

Als echte paardenliefhebbers heeft de familie Van Schijndel oog voor alle onderdelen van de paardensport. Toch ligt hun echte passie bij de springsport. Het familiebedrijf heeft al jaren een hechte band met de familie Raijmakers, die furore maakte met Piet Raijmakers senior en nu floreert met Piet junior aan het roer.

Hoofdsponsor Indoor Brabant

Ook in de toekomst zal de Van Schijndel Bouwgroep hoofdsponsor blijven van Indoor Brabant, aldus Gerard Van Schijndel:

“Wij doen liever één ding goed dan tien half. Wat we hebben, willen we dus koesteren. Dat geldt voor onze sponsoring van Stal Raijmakers en Indoor Brabant, maar net zo goed ook voor ons bedrijf. We investeren in langetermijnrelaties en leiden een groot deel van ons personeel zelf op.” Dat verklaart meteen ook waarom veel medewerkers al 25 of zelfs 40 jaar bij Van Schijndel in dienst zijn. “Dat zijn mensen die stuk voor stuk een Van Schijndel-hart hebben, en die wij dus moeten koesteren.”

“Wat dat betreft,” voegt Gerard er nog aan toe, “is Van Schijndel nog altijd een typisch Brabants familiebedrijf.”

Indoor Brabant 2017

Ga naar de site van Team Raijmakers of surf naar Indoor Brabant, waar u het volledige programma kunt raadplegen.

 

loading