Huurder aan het woord!

19/10/2015

Na jaren lange ervaring opgedaan te hebben in de retail is het in 2015 zo ver. De stap is gezet om met al deze ervaring zelf een winkel te starten. De fashion winkel is opgebouwd met merken waar wij volledig in geloven en waarin service en tijdloze kwaliteit hoog in het vaandel staan.  Bij B.I.A.N.C.A. voel je wat wij voelen: ‘Let fashion, style and attitude make life more beautiful’.

Bij de keuze voor een locatie hebben we onszelf de vraag gesteld: waar worden wij blij van als we gaan winkelen? Willen we door de straten lopen die in elke stad bijna hetzelfde zijn? Willen we in de rij staan bij dure parkeergarages? Willen we geholpen worden door ongemotiveerde mensen? En waar kan dit allemaal, gewoon in Dongen waar wij ook wonen.

Voor ons de perfecte omgeving waar we een fashion winkel neer kunnen zetten en waar onze bezoekers in alle rust en onbezorgdheid nieuwsgierig kunnen zijn. We hebben een royaal industrieel pand gevonden met een goede bereikbaarheid,waar je voor de deur gratis voldoende parkeerplaatsen hebt.

B.I.A.N.C.A. – store is een fashion winkel in de gezellige winkelstraat van Dongen; De Hoge Ham. In een royaal pand met een industriële twist vind je hier de fashion labels voor mannen en vrouwen. We verkopen merken als Denham, Drykorn, Studio Ruig, Wood Wood, Zoe Karssen, Alfredo Gonzales, Wednesday Whiskey,Diadora Heritage, Djinns en South Cord Kings.

loading