Hoogste punt Leidsche Rijn Utrecht

11/04/2017

Op vrijdag 30 maart j.l. is het hoogste punt gevierd op de bouw van Leidsche Rijn te Utrecht. Bouwcombinatie Van Schijndel- Van de Ven realiseert in opdracht van Leidsche Rijn Centrumplan B.V. (bestaande uit Vesteda Project Development en a.s.r. Vastgoed Projecten) het bouwblok C1, Phoenix en Richmond.

Om het hoogste punt te vieren werden de vlaggen van Leidsche Rijn Centrum, Bouwbedrijf van Schijndel B.V. en Bouwbedrijf van de Ven gehesen. Hierbij aanwezig waren Vesteda, a.s.r. Vastgoed Projecten, Bouwbedrijf van de Ven B.V. en Bouwbedrijf van Schijndel B.V. Om het feestelijk geheel te vieren werd de gehele bouwplaats getrakteerd op een frietje.

Het bouwblok bestaat uit 2 U-vormige gebouwen waarin 149 appartementen, 75 huurappartementen en 74 koopappartementen, en ca. 5.300m2 dagwinkels worden gerealiseerd. Beide delen hebben een laag met winkels met daarboven 5 lagen met appartementen. Het bouwblok wordt gerealiseerd op een reeds bestaande parkeerkelder welke een omvang heeft van 60.000m2.

loading