Een bouwbedrijf dat u een totaalpakket aanbiedt

28/09/2016

Bedrijfsruimten, winkelcentra of woonprojecten bouwen is altijd een complexe aangelegenheid. Daarom gaat u het liefst in zee met een partner met de nodige kennis en ervaring. Maar is dat wel voldoende? U bent het best gebaat met een bouwbedrijf dat u een totaalpakket kan aanbieden: vastgoed, ontwikkeling, bouw, verhuur, beheer, onderhoud, …

Totaalpakket: van bouwgrond tot gebouwenbeheer

TotaalpakketVan Schijndel Bouwgroep Geffen bundelt alle belangrijke stappen in het bouwproces in één onderneming. Zo kunnen wij u en andere professionele klanten moeiteloos ontzorgen. U rekent op onze expertise in alle disciplines en hebt altijd één aanspreekpunt. Het spreekt voor zich dat de communicatie tussen architect, adviseurs, installateurs en andere partners veel vlotter loopt in zo’n nauwe samenwerking. En daar profiteert u van door een kortere bouwduur, een lagere kostprijs en – uiteraard – een beter eindresultaat.
Welke taken kunnen wij bij Van Schijndel precies voor onze rekening nemen?

  • Gronden: Van Schijndel beschikt over bouwgronden voor de realisatie van uiteenlopende projecten op aantrekkelijke locaties. Ook zijn wij bereid om samen met u op zoek te gaan naar uw favoriete locatie.
  • Ontwikkeling: Van Schijndel treedt zelf op als projectontwikkelaar. Onze vakmensen hebben een grote kennis van de primaire wensen en behoeften van onze opdrachtgevers.
  • Onderzoek: De locatiestudie en de complete vergunningsaanvraag worden in samenwerking met adviseurs behandeld.
  • Bouwbedrijf: Ons bouwbedrijf werkt naadloos samen met de ontwikkelaar, de architect en externe partners voor een zo efficiënt mogelijk proces. Dankzij een eigen materieeldienst en transport, zijn we veel minder afhankelijk van anderen.
  • Timmerfabriek: Door zelf prefabonderdelen te produceren, kunnen we de bouw aanzienlijk versnellen, door ‘just in time’-leveringen
  • Verkoop en verhuur: Wordt u graag eigenaar van het terrein en het gebouw of wilt u het pand liever voordelig huren? Beide zijn mogelijk. Bij de verhuur verzorgt Van Schijndel ook het volledige gebouwbeheer en onderhoud van de panden, waarbij u altijd één aanspreekpunt hebt.

TotaalpakketPrecies wat u nodig hebt

Hebt u al bouwgrond in eigendom? Weet u al met welke architect u in zee wil gaan? Wilt u eigenaar blijven van het gebouw? Ook dan helpen wij u graag met de realisatie van uw bedrijfsruimte of ander bouwproject. U kiest zelf van welke diensten u gebruik wenst te maken.

loading