Bouwbedrijf kiezen? Laat u volledig ontzorgen

14/09/2016

Bent u op zoek naar de juiste partner voor uw bouwproject? Laat u bij de keuze van een bouwbedrijf leiden door deze drie overwegingen:

1. Geleverde kwaliteit

Of u nu een aannemer zoekt om uw droomhuis te bouwen of een professionele partner voor de bouw van uw nieuwe bedrijfsruimte, u wilt – en verdient! – kwaliteit. Elk gebouw moet duurzaam zijn en moeiteloos tientallen jaren meegaan. Alleen zorgvuldig ontworpen gebouwen die met de grootste aandacht voor details gebouwd zijn, gaan ook werkelijk decennialang mee. Bovendien vereist een oerdegelijk gebouw minder onderhoud en liggen de faalkosten tijdens en na de bouw veel lager.

Hoe vindt u nu een bouwbedrijf dat altijd kwaliteit levert? Vraag referenties! Er is geen betere manier om te weten te komen of een firma degelijke, praktische en mooie gebouwen oplevert, dan door bestaande klanten aan te spreken en de realisaties te bezichtigen.

2. Bouwduur en kostprijs

Het spreekt voor zich dat u zich tijdens de zoektocht naar de juiste bouwonderneming ook laat leiden door meer praktische aspecten, zoals de kostprijs en de bouwduur. Wanneer u kiest voor een bedrijf dat werkt met de prefab-elementen en de nieuwste technologie, zoals BIM-software, profiteert u daar meermaals van:

  • De bouwtijd is korter.
  • Er treden veel minder bouwfouten op.
  • De bouwkosten liggen – door de kortere bouwtijd en de lagere faalkosten – lager.

3. Ontzorgd van a tot z

Stel u ten slotte de vraag of het bouwbedrijf van uw keuze in staat is om het volledige plaatje onder handen te nemen. Bouwprojecten zijn per definitie complex en vragen dus om een partner die alles te allen tijde onder controle heeft.

KopersbegeleidingVan Schijndel Bouwgroep biedt een totaalpakket van diensten aan, waardoor u volledig ontzorgd bent. Van Schijndel ontwikkelt, bouwt en verhuurt bouwprojecten en beschikt over een eigen timmerfabriek. U hebt altijd één aanspreekpunt en kunt bij ons terecht met al uw vragen over de bouw, de materialen, de financiering …

Moet u gebruikmaken van al onze diensten? Helemaal niet. Ook als u zelf al bouwgrond en een architect hebt, kunt u met ons in zee gaan. Het belangrijkste is dat wij over de juiste, gespecialiseerde mensen en het nodige materieel beschikken om uw projecten in goede banen te leiden. Zo verloopt de bouw nóg efficiënter, bespaart u op tijd en geld en kunt u zelf de volle aandacht kunt schenken aan de corebusiness van uw bedrijf.

 

loading