Reeds 60% verkocht!

03/04/2019

We willen u graag op de hoogte brengen van de stand van zaken van de verkoop van ons project ‘Wonen aan de Dommel’.

Na de sluitingstermijn van de inschrijving op 6 februari j.l. mochten we het overweldigend aantal  van ruim 130 geïnteresseerden noteren die zich ingeschreven hadden voor de lotingsprocedure van de 36 appartementen.

Na het verrichten van de loting door de notaris zijn door de makelaars in de tweede helft van februari j.l. de gesprekken met de optanten gestart op volgorde van de loting. Op dit moment hebben we ruim 60% van de appartementen daadwerkelijk verkocht!

Daarnaast zijn er alweer een aantal appartementen mondeling verkocht, waardoor we op zeer korte termijn een verkoopscore van 70% (getekende overeenkomsten) behalen. De overige appartementen zijn in optie onder de lotingskandidaten.

Op dit moment zijn er nog diverse lotingskandidaten, die nog geen bericht gehad hebben van de makelaars, aangezien deze kandidaten een hoger lotnummer hadden voor de opgegeven appartementen van hun keuze. Doordat uit de reeds gevoerde gesprekken met de optanten blijkt dat ze om uiteenlopende (vaak persoonlijke) redenen besluiten om toch niet tot aankoop van het appartement over te gaan, kunnen er nog steeds appartementen vrij komen en maken de lotingskandidaten nog steeds kans op een appartement van hun voorkeur. Indien er een appartement vrijkomt, worden deze kandidaten op volgorde van de loting benaderd voor een gesprek bij één van de makelaars.

Ook hebben zich diverse mensen na de inschrijftermijn als geïnteresseerde gemeld. Deze kandidaten worden benaderd zodra er voor een bepaald appartement geen lotingskandidaten meer zijn.

Voor de actuele beschikbaarheid van de appartementen kunt u kijken op onze website.

loading