Schitterend wonen aan de Dommel

Aan de meanderende rivier De Dommel in Sint-Michielsgestel worden de appartementencomplexen De Brenthof en Dommelstaete gerealiseerd. Op een historisch perceel aan De Dommel kun je binnenkort vanuit je appartementen in De Brenthof of Dommelstaete heerlijk genieten van het water en het groen. En je woont ook nog eens midden in het centrum  van Sint-Michielsgestel.

Onder de twee markante gebouwen bevindt zich een parkeergarage die je op een veilige manier via de automatische toegangspoort bereikt, in de kelder bevinden zich de privé parkeerplaatsen en de privé bergingen. Vanuit de kelder bieden de aanwezige liften je de mogelijkheid om je appartement te bereiken.

In het markante complex De Brenthof komen 18 grote appartementen die veel allure uitstralen, ze zijn te bereiken via een omsloten atrium. De appartementen zijn voorzien van ruime balkons, die zodanig zijn gesitueerd dat je een optimaal uitzicht hebt over de prachtige omgeving.

Het moderne vormgegeven Dommelstaete omvat 15 ruime appartementen en 3 penthouses. Aan de Dommelzijde liggen 3 prachtige watervilla’s. Deze appartementen hebben grote terrassen en een grandioos uitzicht over De Dommel, ook bevinden zich 3 appartementen aan het gezellige Torenplein. Het dak van de eerste verdieping van Dommelstaete wordt ingericht als een privé binnentuin.

De pluspunten:
– Perfecte ligging aan de Dommel in het centrum
– Riant van opzet met ruime appartementen
– Diversiteit aan indelingen
– Ruime balkons met een schitterend uitzicht
– Compleet afgewerkt met badkamer en keuken
– Eigen parkeerplaats en privé berging in ondergrondse parkeergarage

Meer info?

Neem vrijblijvend contact op met de makelaar.

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX  ‘s-Hertogenbosch
073-612 23 44
nieuwbouw@boumij.nl

Staete Makelaars
Nieuwstraat 41-A
5271 AC Sint-Michielsgestel
073-551 0050
nieuwbouw@staete.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
loading