Woningen Best

Best is een dorp met stadse voorzieningen gelegen aan de rand van Eindhoven. Best wordt gekenmerkt door goede winkelvoorzieningen, de aanwezigheid van een station en de perfecte ligging ten op zichtte van de snelwegen.

De gemeente Best heeft de woningvraag opgepakt door naast ontwikkelingen in het centrum ook nieuwe wijken te ontwikkelen, zoals Schutboom, Dijkstraten en Aarle.

Van Wanrooij- Van Schijndel Bouw- en Ontwikkelingsmaatschappij, bestaande uit de Geffense bouwbedrijven Van Wanrooij en Van Schijndel, hebben hier op ingespeeld door in de uitbreidingsplannen diverse posities in te nemen op basis van het bouwclaimmodel. Er werd grond verworven en doorverkocht aan de gemeente, in ruil daarvoor ontvangt de ontwikkelcombinatie het recht om in de nieuwbouwwijken woningen te ontwikkelen en te realiseren.

Afgelopen jaren zijn een drietal woningbouwprojecten ontwikkeld door de ontwikkelcombinatie.

In de wijk Schutboom Noord aan de rand van het centrum heeft Van Schijndel het project “Het Blazoen” gerealiseerd, bestaande uit 20 ruime twee-onder-één kapwoningen. In de aangrenzende wijk Schutboom Zuid, vindt u het project “De Heraut” met 14 woningen, bestaande uit 8 twee-onder-één kapwoningen en 6 luxe vrijstaande woningen.

In de uitbreidingswijk Dijkstraten is een plan van 28 twee-onder-één kapwoningen in uitvoering, bestaande uit diverse typen en prijsklassen.

De komende jaren zult u de ontwikkelcombinatie zeker nog tegenkomen bij diverse vervolgprojecten in Best.

Bekijk de deelprojecten van Woningen Best:

 

Projectnaam

Woningen Best

Plaats

Best

ProjectInfo

Diverse woningen

Opdrachtgever

Van Wanrooij- Van Schijndel Bouw- en Ontwikkelingsmaatschappij

Uitvoering

Bouwbedrijf van Schijndel

Meer info?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
loading