TIAS Business School

Bouwbedrijf van Schijndel B.V. heeft middels een voorselectieprocedure,  de afbouw van TIAS Business School in Utrecht gerealiseerd in opdracht van Cushman & Wakefield Property Transformers.

Van Schijndel bouwde het bestaande pand, wat eerst in gebruik was als kantoor, om tot moderne onderwijsinstelling. Door te werken met een hoge, strakke afwerkingsklasse en de diverse monumentale constructies is het zicht te laten, heeft het geheel een strakke uitstaling gekregen. Ook is aan duurzaamheid gedacht, het gebouw heeft een energielabel A gekregen, ondermeer door recyclebaar meubilair toe te passen.

De school is – na een heel snelle bouwtijd – naar volle tevredenheid in gebruik genomen door TIAS. TIAS School for Business en Society  is een particulier opleidingsinstituut wat werkt vanuit de gedachte dat economisch succes en maatschappelijke vooruitgang hand in hand gaan. TIAS heeft partnerships met een breed scala van bedrijven en instellingen om samen te kunnen werken met de deelnemers van de opleidingen.

Projectnaam

TIAS Business School

Plaats

Utrecht

ProjectInfo

Renovatie
3.625 m2 kantoorruimte

Opdrachtgever

TIAS Business School

Ontwikkelaar

Cushmann & Wakefield

Uitvoering

Bouwbedrijf van Schijndel

loading