Parc Fontaine

Aan het  Stadswandelpark van Eindhoven, op de voormalige ROC locatie, worden aan de Le Sage ten Broeklaan, drie woontorens met luxe appartementen gerealiseerd door Ontwikkelcombinatie Parkcity B.V, een samenwerking van BAN Bouw uit Nuenen en Bouwbedrijf van Schijndel.

De drie markante witte gebouwen van de hand van Van den Pauwert Architecten, zijn gelegen aan een autovrij fiets- en wandelboulevard, die de verbinding vormt met het park. De twee linkse torens zijn verkocht aan een belegger voor de verhuur. In Eindhoven is een grote vraag naar luxe appartementen op unieke locaties. De appartementen in de rechtertoren zijn verkocht aan particulieren, ze zijn vanuit een uniek concept ontwikkeld, door de keuzemogelijkheid voor het samenvoegen van appartementen is er een grote variëteit aan oppervlakten van 80 tot 230 m2 mogelijk. De gebouwen en de balkons zijn zodanig gesitueerd dat optimaal genoten kan worden van de zon én het mooie uitzicht over het Stadswandelpark.

Onder de drie woontorens is een zeer ruim opgezette parkeerkelder gerealiseerd, deze biedt ruimte voor mooie bergingen en ruime parkeerplaatsen voor de bewoners van de 60 appartementen. Verder bevindt zich achter de appartementen een geheel ontworpen privé tuin, waar het heerlijk toeven is.

Parc Fontaine luxe wonen op één van de mooiste locaties in de groene binnenstad van Eindhoven.

Projectnaam

Parc Fontaine

Plaats

Eindhoven

ProjectInfo

appartementen van 80 m² - 230 m²
penthouse van 250 m²

Opdrachtgever

Parkcity B.V.

Ontwikkelaar

Parkcity B.V.

Uitvoering

Bouwbedrijf van Schijndel

loading