Knauf Insulation Gilze

Knauf Insulation realiseert samen met Van Schijndel Bouwgroep een nieuwe duurzame kantoorlocatie in Gilze. De nieuwe locatie is nodig vanwege de forse groei van het bedrijf in de afgelopen jaren. Knauf Insulation is producent van isolatiematerialen en hecht grote waarde aan duurzaamheid. Het bedrijf maakt producten die bijdragen aan betere isolatie en dus een lagere CO2 uitstoot en die bovendien vrij zijn van chemische bindmiddelen.

Knauf Insulation heeft gekozen voor het ‘Totaalconcept’ van Van Schijndel. Van Schijndel treedt hierbij zowel als ontwikkelaar, bouwer en eindbelegger op. De nieuwbouw bestaat uit een duurzaam warehouse van circa 4.250m2 en een kantoorfaciliteit van circa 500m2.

Ook het bedrijventerrein waarop de nieuwbouw wordt gerealiseerd is een duurzame ontwikkeling. Zo komen er collectieve systemen voor warmtekoudeopslag (WKO) en warmtekrachtkoppeling (WKK) voor verwarming en koeling. De kantoorlocatie wordt volgens de laatste inzichten rond een gezonde werkplek met extra aandacht voor akoestiek, gezonde binnenlucht, daglicht en groen gerealiseerd.

De nieuwbouw dient eind van het jaar 2020 opgeleverd te worden.

Projectnaam

Knauf Insulation Gilze

Plaats

Gilze

ProjectInfo

4.250 m2 warehouse
500 m2 kantoor

Opdrachtgever

Knauf Insulation

Ontwikkelaar

Van Schijndel Bouwgroep

Uitvoering

Bouwbedrijf van Schijndel

Gebruiker

Knauf Insulation

Meer info?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
loading