Jumbo Hoge Ham

Gloednieuwe Jumbo, hypermodern winkelplezier.
Het centrum van Dongen is voor haar bewoners weer een stuk aantrekkelijker geworden. In opdracht van Stroombeek Vastgoed, dochtermaatschappij van Van Schijndel Vastgoed,  verbouwde, innoveerde en verduurzaamde Bouwbedrijf van Schijndel de Jumbo supermarkt aan de Hoge Ham. Een van buiten en van binnen spectaculaire verbouwing naar maar liefst 3000 m2 hypermodern en schitterend architectonisch winkelplezier. En daarmee is een klus geklaard waar alle betrokkenen erg trots op mogen zijn.

Absolute verfraaiing.
Met uitstraling, duurzaamheid en innovatie als pijlers ontwierp van Weusten Liedenbaum Architecten een pareltje voor Jumbo èn voor Dongen. Het resultaat is een transparant en toegankelijk pand met grote glaspuien en lichte dakdragers. Hoge isolatiewaarden worden bereikt met de glooiende stalen dakplaten en de beglazing. De omgeving is ook verduurzaamd met ledverlichting en ‘infiltratiekratten’ voor overtollig regenwater. Al met al een opvallende en stijlvolle modernisering van een 20 jaar oud pand. En een absolute verfraaiing voor zijn omgeving en het winkelhart van Dongen. Voor nu en de verre toekomst.

De toekomst van winkelen.
Ook die toekomst krijgt alle aandacht in de nieuwe Jumbo. Het mag met recht een supermarkt genoemd worden. Direct na de bouwkundige oplevering is Jumbo gestart met de inrichting. Een staaltje modernisering op zich. De gloednieuwe Jumbo in Dongen is namelijk ingericht als een soort ‘field lab’ voor supermarktinnovatie. Hier worden de laatste snufjes op het gebied van winkelcomfort en productpresentatie beproefd. Onder de naam Food Experience kunnen Dongenaren profiteren en genieten van het winkelen van morgen. Bouwbedrijf van Schijndel is blij dat ze bij mochten dragen aan die toekomst.

 

Projectnaam

Jumbo Hoge Ham

Plaats

Dongen

ProjectInfo

Oppervlakte van 2800m2

Opdrachtgever

Stroombeek Vastgoed B.V.

Ontwikkelaar

Stroombeek Vastgoed B.V.

Uitvoering

Bouwbedrijf van Schijndel B.V.

Gebruiker

Jumbo Supermarkten B.V.

Meer info?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
loading