Gezondheidscentrum Utrecht

Vinex wijk Leidsche Rijn in Utrecht heeft een geheel nieuw centrum gekregen. Doordat er steeds meer woningen zijn gerealiseerd en het een geheel nieuw stadsdeel is geworden. Bouwcombinatie Van Schijndel- Van de Ven (samenwerking Bouwbedrijf van Schijndel en  Bouwbedrijf L. van de Ven) heeft, middels een aanbesteding, al eerder opdracht gekregen van Leidsche Rijn Centrum voor de realisatie van woongebouwen De Phoenix en De Richmond.

Ook was er behoefte aan een gezondheidscentrum in dit stadsdeel en dit is gerealiseerd in het gebouw De Phoenix in opdracht van Leidsche Rijn Centrumplan. Bouwcombinatie Van Schijndel – Van de Ven heeft naast de realisatie van de ruwbouw ook de afbouw van het gezondheidscentrum uitgevoerd. In het gezondheidscentrum zijn een apotheek, huisartsenpraktijk, wijkverpleegkundige, logopedist, fysiotherapeut en tandartsenpraktijk gevestigd. Iedere discipline heeft een eigen ruimte verdeeld over 2 verdiepingen.

De bouwcombinatie heeft de gehele afbouw gerealiseerd inclusief vloer-, wand-, en plafondafwerkingen. Tevens is door de bouwcombinatie de maatwerk meubels geleverd en geplaatst en zijn er diverse stalen trappen met beukenhout treden geplaatst. Omdat het een gezondheidscentrum betreft was het ook van belang dat er een personenbrancardlift in het gebouw zou komen.

Projectnaam

Gezondheidscentrum Utrecht

Plaats

Utrecht

ProjectInfo

Afbouw gezondheidscentrum inclusief extra tussenvloer

Opdrachtgever

Leidsche Rijn Centrumplan

Uitvoering

Bouwcombinatie Van Schijndel-Van de Ven

Meer info?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
loading