Frederikstraat Tilburg

De gemeente Tilburg wilde een binnenstad die aantrekkelijk, bereikbaar en concurrerend is. Van Schijndel Bouwgroep heeft samen met Wereldhave, NEOO en Van de Ven Bouw en Ontwikkeling het kernwinkelgebied nieuw leven in geblazen. Er was geen duidelijke winkelroute en daar is nu verandering in gekomen.

Het Pieter Vreedeplein wordt door de nieuwe Frederikstraat, een doorgang met internationale allure, verbonden met de Emmapassage. Het noordelijke deel van de Frederikstraat is al enige tijd in gebruik. De ontwikkeling van de woontoren (130 appartementen) is echter in volle gang. In het zuidelijke deel van de Frederikstraat komen nieuwe winkels en daarboven 170 appartementen. De eerste (nieuwe) winkels hebben hun deuren al geopend in de Emmapassage. In het totale project worden oude winkelmeter ingezet voor het realiseren van nieuwe winkelmeter. Er zijn inmiddels ca 90 extra parkeerplaatsen gerealiseerd en in het totale plangebied worden 300 appartementen gebouwd.

Een prachtig project waar we als Van Schijndel Bouwgroep betrokken zijn als ontwikkelaar en bouwen en waar we dan ook enorm trots op zijn.

Projectnaam

Frederikstraat Tilburg

Plaats

Tilburg

ProjectInfo

Commerciƫle plint winkels met daarboven 170 appartementen

Opdrachtgever

Wereldhave / NEOO

Uitvoering

Bouwcombinatie Van de Ven- Van Schijndel

Meer info?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
loading