Brabant Wonen / Brabant Zorg

Van Schijndel heeft voor MSD (Voormalig Organon). aan de Molenstraat in Oss, een kantoorpand gerealiseerd op basis van het totaalconcept, waarbij het project volledig door Van Schijndel wordt ontwikkeld, gebouwd en belegd.

BrabantWonen en BrabantZorg uit Oss waren op zoek naar een gezamenlijke huisvesting in Oss. Uiteindelijk hebben de organisaties gekozen voor het pand van Van Schijndel aan de kruising Molenstraat/Gasstraat.
MSD had nog een langjarige verbintenis, echter gaven zij de voorkeur aan een vroegtijdige beëindiging. De Brabantse bedrijven Van Schijndel, MSD en BrabantWonen/BrabantZorg zijn in goede samenwerking tot een win-winconstructie gekomen.

Om de 260 medewerkers van de BrabantWonen als BrabantZorg te huisvesten, is het kantoor qua interieur, volledig gerevitaliseerd waarbij ondermeer kantoortuinen zijn gerealiseerd voor het nieuwe werken. De installaties zijn vernieuwd, waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelde, hoogwaardige installaties en het toevoegen van zonnepanelen resulteerde in een A-energielabel.

Projectnaam

Brabant Wonen / Brabant Zorg

Plaats

Oss

ProjectInfo

6.100 m² kantoorruimte

Opdrachtgever

Van Schijndel Vastgoed

Ontwikkelaar

Van Schijndel Projektontwikkeling

Uitvoering

Bouwbedrijf van Schijndel

loading