Willemsbuiten Tilburg

29/05/2017

Op dit moment is Bouwbedrijf van Schijndel bezig met de laatste opleveringen van de woningen van de eerste fase van Willemsbuiten in Tilburg. In opdracht van BPD heeft Bouwbedrijf van Schijndel 57 woningen gerealiseerd in de eerste fase. Het totale plan bestaat uit 6 fases, ook wel buurten genoemd.

Iedere buurt heeft een eigen pleintje. Een ideale plek om de kinderen te laten spelen, een praatje te maken met de buren of te genieten van het jaarlijkse buurtfeest.

Inmiddels zijn we ook gestart met de bouw van de tweede fase welke bestaat uit 72 woningen. Deze woningen zijn identiek aan de woningen van de eerste fase.

Bouwbedrijf van Schijndel heeft onlangs van BPD  en Synchroon opdracht gekregen voor de realisatie van fase 2.3. Deze fase bestaat uit 36 woningen. Een deel is identiek aan de woningen van fase 1 en 2 en de overige woningen hebben een nieuw uiterlijk gekregen. Voor meer informatie kunt u kijken op de projectwebsite.

De kopers van bouwnummer 44, familie Sleegers heeft de sleutel uit handen van werkvoorbereider Hans van den Elzen ontvangen.

loading