Voortgang Hanzestad Ommen

03/05/2018

Bouwbedrijf van Schijndel is in opdracht van Artica Vastgoedontwikkeling op diverse locaties in Ommen projecten aan het realiseren. De bouw van deze projecten draagt bij aan het nieuwe centrum van Hanzestad Ommen.

11 April Plein
Aan het 11 April plein verrijst het nieuwe complex “De Vrijheid”, bestaande uit 900m2 winkelruimte met daarboven 10 appartementen. Inmiddels zijn bij alle appartementen de dakplaten gemonteerd en loopt het metselwerk op zijn einde. Binnen is de afbouw van de appartementen opgestart. Er zijn nog enkele winkelunits beschikbaar, hiervoor kunt u contact opnemen met Artica Vastgoedontwikkeling (073-5220033).

Vechtkade
Aan de Vecht wordt de eerste fase van de Vechtkade gerealiseerd. Hier worden 25 luxe appartementen met daaronder een parkeergarage gerealiseerd. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de gevelwerkzaamheden. De gemeente zal starten met het aanbrengen van de definitieve bestratingen. Binnen is de afbouw van de appartementen volop bezig. Tevens is de tweede fase, 18 prachtige appartementen, van die project reeds in verkoop gegaan. Voor meer informatie hierover kan je kijken op de projectsite.

HEMA
Op de hoek van de Varsenerstraat en Wethouder Paarhuisstraat wordt een nieuwe HEMA met daarboven 3 appartementen gerealiseerd. De ruwbouw van het complex schiet de grond uit en staat inmiddels volledig in de steigers. De dakelementen zijn geplaatst en het metselewrk loopt volop. De HEMA is inmiddels gestart met de afbouwwerkzaamheden van de winkel.

loading