Viering hoogste punt Parc Fontaine Eindhoven

26/04/2019

Op woensdag 24 april j.l was de hoogste punt viering van het project Parc Fontaine in Eindhoven. Parc Fontaine bestaat uit 3 woontorens met daarin 60 luxe appartementen. Bouwbedrijf van Schijndel realiseert de appartementen in opdracht van Parkcity BV (ontwikkelcombinatie tussen Van Schijndel Bouwgroep en BAN Bouw uit Nuenen).

Op de vijfde verdieping vond de hoogste punt viering plaats. Na een korte speech werden in het bijzijn van de kopers op het balkon van het penthouse de vlaggen van Van Schijndel Bouwgroep en BAN Bouw gehesen door de uitvoerder Erwin van Grinsven en projectleider Martijn Ruijs. Vervolgens werd er getoast op een voorspoedig verloop van de bouw.

De aanwezigen kregen ook een presentatie waarin het interieur van de algemene ruimten, de planning en de vernieuwde infrastructuur werden toegelicht. De eerste appartementen zullen in het laatste kwartaal van dit jaar worden opgeleverd en de laatste in het eerste kwartaal van 2020.

Na afloop van de presentatie konden de toekomstige bewoners kennis maken met elkaar onder het genot van een hapje en drankje.

Meer informatie over het huren van een appartementen op deze unieke locatie is te vinden via de website van www.parcfontaine.nl.

 

loading