Verbouwing kantoor Riva ‘s-Hertogenbosch

22/10/2018

RIVA in ’s-Hertogenbosch is een kantoorgebouw welke bestaat uit 11 verdiepingen boven een parkeerkelder. Bouwbedrijf van Schijndel gaat in bouwteam een groot deel van de 1e verdieping en begane grond herinrichten.

De 1e verdieping wordt casco opgeleverd. Na het sloopwerk, zullen de wanden afgewerkt worden met een scanbehang en sauswerk. De vloer wordt geheel geëgaliseerd en er wordt een nieuw systeemplafond toegepast. Doordat de ruimte flexibel is door de aangebrachte onderdelen, is het voor een toekomstige huurder van de eerste verdieping gemakkelijk om deze naar wens in te richten.

De begane grond wordt geheel opnieuw ingericht, waarbij zoveel mogelijk een open ruimte wordt gecreëerd. De enkele kamers die gecreëerd worden zullen voorzien worden van veel glas. De gehele begane grond wordt voorzien van nieuwe vloer-, plafond- en wandafwerkingen.

De hoofdentree wordt ook opgeknapt, waarbij er in de huidige vliesgevel een tourniquet geplaatst zal worden en de bruine beplatingen langs de vliesgevels vervangen worden door een lichte kleur onderhoudsvriendelijk materiaal.

De eerste verdieping is onlangs opgeleverd en hierna zullen we starten met de uitvoering van de werkzaamheden op de begane grond zodat voor het einde van het jaar het geheel opgeknapt is naar een van deze tijd zijnde ontvangsthal en verdieping.

loading